Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Företagsbikupa

Ett nyskapande sätt till miljöprofilering och hållbarhetsarbete för företag , föreningar och kommuner!

Att hyra ett bisamhälle för hållbarhetsarbete är en innovativ och effektiv strategi för att främja ekologisk mångfald och stödja lokala ekosystem. På detta sätt kan organisationer, företag  ta konkreta steg för att bidra till en mer hållbar framtid.


Ett konkret insats i närmiljö!

Att hyra ett bisamhälle hjälper den biologiska mångfalden, skapar en vackrare miljö och bidrar till hållbar utveckling i både städer och landsbygd. Detta är ett steg i rätt riktning mot miljömålet 2030. Bina är inte bara avgörande för att bevara våra ekosystem, utan de spelar också en nyckelroll i pollineringen av många grödor och växter som människor och andra djur är beroende av för sin föda.

Binas största betydelse ligger i pollineringen av vilda och odlade växter.  

Pollineringen ger mer frukt och bär av bättre kvalitet. Bättre pollinerade blommor ger fler frö vilket i sin tur skapar ett bättre livsrum för vilda arter. 

Binas utbyte för pollinering blir närproducerat honung.  


Tillsammans med bina mot mål 2030!
Som hyresvärd till bisamhälle får ni:

  • Honung som är skördad från ert bisamhälle. Vi packar åt er i glasburkar i den storleken vi kommer överens om. Honungsskörden kan variera beroende på väderförhållandena. Ett bisamhälle producerar årligen ca 30 kg honung.  Vill ni inte ha honungen så köper vi gärna tillbaka den till marknadspriset för bulkhonung.
  • Etikett med egen logga.  
  • Föreläsning om bin och biologisk mångfald samt honungsprovning.
  • Skylt på bikupan med er logga /företagsnamn
  • Er logga på vår hemsida 


 Så här går det till:

Efter du har kontaktat oss kommer vi på besök och kolla var bisamhällen kan bli placerad. Ett bisamhälle kan vara placerad i närmiljö av företag/kontor, bostad eller fastighetstak.  Har ni inte en sådan plats då kan vi placera ert/era bisamhällen i en av våra bigårdar. Vi placerar bisamhällen på den önskade platsen och sköter bina, slunga honungen och paketera den i de önskade honungsburkar.  Vi kommer och föreläser för era medarbetare om bin och deras liv samt arrangerar vi honungsprovning

För offert kontakta oss härBisamhälle hyresvärd 

Här kan det stå din logga med länk till ditt företag


Här kan det stå din logga!

Här kan det stå din logga!