Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Buckfast Drottningar

Vår biodling består av 550 bisamhällen och det ger oss möjlighet att selektera fram de bästa drottningarna som ska ingå i vårt avelsprogram.
Våra avelsdrottningar testas i 2 år efter Buckfast-modellen och odlingen sker år 3 efter att de har nått alla testparametrar. Ett noggrant urval ger oss möjlighet att erbjuda drottningar som medför en snabb vårutveckling, är fromma, svärmtröga, har bra rensningsförmåga och är mycket högavkastande.  

I vårt avelsarbete samarbetar vi med andra välrenommerade biodlare som jobbar med avel – både från Sverige och andra länder.

Parningen sker på våra egna parningsstationer. Drönargivarsamhällena är betydelsefulla och därför är de synnerligen noggrant selekterade. Vi har en "kontrollerad" friparning med mycket hög luftdominans.  

 Varje år odlar vi ca 6000 bidrottningar och vi har en mycket bred kundkrets från södra till norra Sverige. Bland våra kunder finns både yrkesbiodlare och småskaliga biodlare.

När du beställer får du en orderbekräftelse från oss och det är viktigt att du kontaktar oss på en gång om något inte stämmer.  
Drottningarna skickas den vecka du har beställt och du får en avisering via mejl när drottningarna är på väg.
Vi skickar med Postnord rekommenderat brev som du hämtar hos ditt postombud.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar!